Om ScooterKartan

ScooterKartan.se samlar alla el-scootrar på en och samma karta. Alla elsparkcyklar från de tillgängliga leverantörerna av el-skotrar VOI, Lime S och TIER samlas på en och samma karta. På så sätt slipper du öppna flera appar och kan hitta en elskoter snabbare!

Du kan använda ScooterKartan.se för att se alla el-scootrar på en karta i Malmö från VOI, Lime S och TIER.

Du kan även använda ScooterKartan.se för att se alla elsparkcyklar från VOI, Lime S och TIER på en och samma karta i Stochholm.

ScooterKartan.se fungerar i alla städer som har scooters från VOI, Lime S eller TIER, därför fungerar ScooterKartan även ypperligt i Göteborg.

Vill du hitta en el-skoter nära dig?

Nu behöver du inte längre öppna flera olika appar! Använd ScooterKartan så ser du alla el-scooters i din närhet från både Lime S, VOI och TIER på bara några sekunder.

Har du hittat en el-scooter nära dig och vill låsa upp den?

Klicka på scootern så öppnas VOI, Lime eller Tier automatiskt och du kan låsa upp el-scootern med QR koden precis som vanligt!

VOI, Lime och Tier hyr ut el scooters via appar. Elsparkcyklarna står utplacerade i utvalda städer runt om i världen. I Sverige finns el-skotrarna i de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är enkelt och smidigt att hyra en sparkcykel, eftersom det enda du behöver är en app. När du laddat ner respektive app behöver du bara registrera dig och sedan låsa upp en skoter och köra!

El-skotrarna har inga fasta platser, utan du kan parkera dem på ett valfritt lämpligt ställe efter att du är färdig med din åktur.

Alla el-scooters har ett fast upplåsningspris samt ett fast minutpris. Priserna ser du i respektive app innan du börjar köra.

ScooterKartan är din 'Ride or Die'

KLICKA PÅ IKONEN

OCH VÄLJ

Lägg till på hemskärmen

Klicka på menyn uppe till höger

OCH VÄLJ

Lägg till på startskärmen

ScooterKartan använder cookies. Om du fortsätter använda siten är du okej med det. Vad är cookies?

Spara ScooterKartan som en ikon på hemskärmen
- så kommer du åt kartan supersnabbt!