Bolt Rabattkod September 2023

Rabattkoden ger dig 150kr rabatt hos Bolt scooters! Detta ger dig 150kr rabatt eller kanske en gratis resa med en Bolt scooter.

Fungerat 100%
5/5

Eller använd rabattkod: ANNIENW3

Rabattkoden för Bolt ger 150kr rabatt, och gäller för nya användare.  

För att komma igång med att köra el-scooter laddar du ner BOLT appen till din telefon och följer stegen för att komma igång.

På scooterkartan.se finns alla el-scooters samlade. Där ser du elscootrar från både Bolt, LIME, VOI och TIER på samma karta.

ScooterKartan fungerar på alla platser som har elscootrar från någon av de angivna aktörerna och förenklar när du ska hitta en el-scooter.

I Sverige finns el-scootrarna i Stockholm, Göteborg och Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping m.fl.

Efter att du har hittat en scooter via ScooterKartan trycker du på scootersymbolen på kartan. Då öppnas appen för rätt scooteraktör och du kan enkelt låsa upp elscootern genom att läsa av QR-koden på scootern. Super enkelt!

Med rabattkoden från Bolt som du hittar längst upp på sidan får du 150kr att använda oavsett var i världen du befinner dig. Ibland kan det skilja lite från stad till stad på vad du får gratis. Det du behöver är Bolt appen för elscooters på din telefon och sedan är du redo att få 150kr rabatt helt gratis!

Tänk på att du kan använda scooterkartan både i Malmö, Göteborg, Linköping, Norrköping, och i Stockholm. Den fungerar för både Bolt, LIME, TIER och för VOI’s el-scootrar.
På scooterkartan finns även rabattkoder för VOI och TIER!
De olika rabattkoderna ger olika erbjudanden och fungerar i alla städer!

This Bolt discount code gives you 150kr discount.

ScooterKartan reserverar sig för felaktigheter gällande rabattkoden. Lime kan när som helst ändra villkoren för rabattkoden.

KLICKA PÅ IKONEN

OCH VÄLJ

Lägg till på hemskärmen

Klicka på menyn uppe till höger

OCH VÄLJ

Lägg till på startskärmen

ScooterKartan använder cookies. Om du fortsätter använda siten är du okej med det. Vad är cookies?

Spara ScooterKartan som en ikon på hemskärmen
- så kommer du åt kartan supersnabbt!