Bolt Rabattkod Bil September 2023

Rabattkoden ger dig 50% rabatt hos Bolt bilar och taxis! Detta ger dig 50% rabatt med Bolt bilar och taxis som är en Uber-liknande tjänst.

Fungerat 100%
5/5

Eller använd rabattkod: 2PED5G

Rabattkoden för Bolt ger 50% rabatt, och gäller för nya användare. Upp till €10 rabatt på din resa.

För att komma igång med att åka med Bolt bil laddar du ner BOLT appen till din telefon och följer stegen för att komma igång.

På scooterkartan.se finns alla el-scooters samlade. Där ser du elscootrar från både Bolt, LIME, VOI och TIER på samma karta.

ScooterKartan fungerar på alla platser som har elscootrar från någon av de angivna aktörerna och förenklar när du ska hitta en el-scooter.

I Sverige finns el-scootrarna i Stockholm, Göteborg och Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping m.fl.

Efter att du har hittat en scooter via ScooterKartan trycker du på scootersymbolen på kartan. Då öppnas appen för rätt scooteraktör och du kan enkelt låsa upp elscootern genom att läsa av QR-koden på scootern. Super enkelt!

Med rabattkoden från Bolt som du hittar längst upp på sidan får du 50% på din första resa oavsett var i världen du befinner dig. Det du behöver är Bolt appen för bilar på din telefon och sedan är du redo att få 150kr rabatt helt gratis!

Tänk på att du kan använda scooterkartan både i Malmö, Göteborg, Linköping, Norrköping, och i Stockholm. Den fungerar för både Bolt, LIME, TIER och för VOI’s el-scootrar.
På scooterkartan finns även rabattkoder för VOI och TIER!
De olika rabattkoderna ger olika erbjudanden och fungerar i alla städer!

This Bolt discount code gives you 50% discount.

ScooterKartan reserverar sig för felaktigheter gällande rabattkoden. Lime kan när som helst ändra villkoren för rabattkoden.

KLICKA PÅ IKONEN

OCH VÄLJ

Lägg till på hemskärmen

Klicka på menyn uppe till höger

OCH VÄLJ

Lägg till på startskärmen

ScooterKartan använder cookies. Om du fortsätter använda siten är du okej med det. Vad är cookies?

Spara ScooterKartan som en ikon på hemskärmen
- så kommer du åt kartan supersnabbt!